Meedogenloze actiefilm op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Meedogenloze actiefilm op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De Hitman-film Hitman: Agent 47 staat nu hoog in de Netflix Top 10.

Zeer regelmatig verschijnen er verfilmingen van populaire games. Een van de games die al vaker verfilmd is, is Hitman uit 2000. In 2015 verscheen de tweede verfilming met de titel Hitman: Agent 47. De actiefilm doet het momenteel sterk op Netflix, en staat al op de tweede plaats in de lijst.

Hitman: Agent 47 is geregisseerd door Aleksander Bach en Netflix omschrijft de film met woorden als "Meeslepend, Actie" en "Huurmoordenaars". De hoofdrollen worden vertolkt door Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto, Ciarán Hinds, Thomas Kretschmann en Angelababy.

Bedenkelijk ontvangen
Net als de eerdere Hitman-film uit 2007 is de ontvangst mager. Op de Tomatoemter staat de 2015-versie op slechts 8 procent. Er is dus weinig geleerd van de 2007-film, die niet verder kwam dan een Tomatometer-score van 16 procent.

"Hitman: Agent 47 slaagt er niet in om de lage lat van zijn voorganger te overtreffen en geeft spannende actie op ten gunste van een strakke, holle mix van saai geweld en 'product placement'," luidt de criics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Hitman: Agent 47 graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een genetisch gemanipuleerde huurmoordenaar, Agent 47, zoekt met de dochter van een vermiste wetenschapper naar haar vader om de geheimen van het verleden van 47 te ontrafelen.

Lees ook
3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan
Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair