Nieuwe trailer voor 'V/H/S/Beyond' onthult angstaanjagende horrorverhalen

Nieuwe trailer voor 'V/H/S/Beyond' onthult angstaanjagende horrorverhalen

Meerdere regisseurs namen verschillende korte films voor hun rekening voor dit nieuwe hoofdstuk.

In 2012 kwam de eerste V/H/S-horrorfilm uit. Dit bleek een groot succes te zijn, waardoor er al snel de nodige vervolgen werden gemaakt. Nu is alweer een nieuw hoofdstuk aan de beurt, genaamd V/H/S/Beyond, waar de eerste trailer van is verschenen.

Elke film binnen de franchise volgt een vergelijkbaar formaat: een groep mensen komt een stapel oude VHS-banden tegen, die elk een ander horrorverhaal bevatten. Terwijl de hoofdverhaallijn zich afspeelt rondom het vinden van de tapes, krijgt de kijker verschillende horrorverhalen te zien wanneer de personages de tapes bekijken.

Veel
De V/H/S-franchise duikt in op een breed scala aan horrorgenres en sub-genres, zoals bovennatuurlijke krachten, zombies, demonen, buitenaardse wezens en meer. Dat is niet anders met V/H/S/Beyond.

Beyond bestaat uit vijf verschillende korte verhalen, namelijk Stork van Jordan Downey, Fur Babies van Christian Long en Justin Long, Live and Let Dive van Justin Martinez, Dream Girl van Virat Pal en Stowaway van Kate Siegel.

Al snel
Lang hoeven we in ieder geval niet meer op alweer het zevende deel te wachten. Deze zal vanaf 4 oktober namelijk al te vinden zijn op de streamingdienst Shudder. Bekijk hieronder de trailer, waarin het duidelijk wordt dat dit deel voornamelijk om sci-fi verhalen zal draaien.



NieuwsFilm

meest populair