Belgisch topacteur verovert belangrijke rol in 'Supergirl: Woman of Tomorrow'

Belgisch topacteur verovert belangrijke rol in 'Supergirl: Woman of Tomorrow'

Matthias Schoenaerts strikt weer eens een belangrijke rol in een grote blockbuster.

De Belgische acteur Matthias Schoenaerts heeft al de nodige ervaring met het blockbuster-genre. Zo was hij bijvoorbeeld te zien in The Danish Girl en The Old Guard. Dit zal hem goed van pas komen bij zijn aanstaande rol in Supergirl: Woman of Tomorrow.

De 46-jarige Schoenaerts heeft namelijk een van de hoofdrollen weten te strikken in de aankomende DC-film. De acteur heeft getekend voor de grote schurkenrol van de film en zal in de huid kruipen van Krem of the Yellow Hills.

Wat te verwachten
Supergirl: Woman of Tomorrow is gebaseerd op de gelijknamige DC-stripreeks die pas 2 jaar geleden uitkwam. De superheldin wordt gespeeld door Milly Alcock, voornamelijk bekend van de populaire HBO-serie House of the Dragon.

Schoenaerts is te zien als Krem, een moordlustige huurling. Wanneer hij op een dag de moeder van de legendarische krijger Ruthye Marye Knoll vermoordt, schakelt laatstgenoemde Supergirl in om Krem op te sporen.

Team
De regie is in handen van filmmaker Craig Gillespie. Hij maakte al eerder sterk onthaalde films als I, Tonya en Lars and the Real Girl. De opnames voor de Supergirl-film zullen naar verwachting eind 2024 of begin 2025 beginnen.




NieuwsFilm

meest populair