Deze topacteur gaat Green Lantern spelen in nieuwe HBO-serie van DC

Deze topacteur gaat Green Lantern spelen in nieuwe HBO-serie van DC

Emmy-winnaar Kyle Chandler heeft de rol van Hal Jordan te pakken in 'Lanterns'.

De zoektocht naar de nieuwe Hal Jordan/Green Lantern is al even aan de gang. Onlangs bleek dat de rol werd aangeboden aan Josh Brolin, maar hij wees dit uiteindelijk toch af. De zoektocht is nu ten einde. The Hollywood Reporter meldt dat de 59-jarige Kyle Chandler (Bloodline) de rol te pakken heeft.

Ryan Reynolds nam dertien jaar geleden de rol van Hal Jordan op zich in de Green Lantern-film. Het personage krijgt in het DCU van James Gunn en Peter Safran een nieuwe kans in de HBO-serie Lanterns.

Lanterns
Lanterns volgt de nieuwe rekruut John Stewart en Green Lantern-legende Hal Jordan, twee intergalactische agenten die verzeild raken in een duister mysterie terwijl ze een moord onderzoeken in het Amerikaanse hartland.

Voordat we het verhaal Hal Jordan en Jon Stewart gaan volgen in Lanterns, maken we in Superman eerst kennis met een andere Green Lantern genaamd Guy Gardner. Hij wordt gespeeld door Nathan Fillion, en er bestaat vanzelfsprekend een kans dat hij ook te zien is in de Lanterns-serie.

Kyle Chandler
Chandler speelde hoofdrollen in de series Bloodline en Friday Night Lights, maar hij heeft ook in enorm veel films gespeeld. Denk aan The Wolf of Wall Street, Godzilla: King of the Monsters, First Man, Manchester By the Sea en Argo.


De vraag is nu wie Chandlers co-ster wordt in de rol van Jon Stewart. De opnames van de serie starten in januari 2025.

NieuwsFilm

meest populair