3 hele goede films op Prime Video om vanavond te streamen

3 hele goede films op Prime Video om vanavond te streamen

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie leuke films voor je uitgezocht.

Greenland (2020)
Regie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn, e.a. | Kijk direct
Wanneer een enorme meteoriet richting de aarde raast, heeft bouwondernemer John Garrity vier dagen de tijd om zichzelf en zijn gezin in veiligheid te brengen. Daarvoor moet hij bij een geheime militaire bunker in Groenland zien te komen, maar dat is te midden van alle chaos een hele uitdaging.



I Know What You Did Last Summer (1997)
Regie: Jim Gillespie | Cast: Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Anne Heche, e.a. | Kijk direct
Vier tienervrienden - genaamd Julie, Ray, Helen en Barry - rijden op een nacht per ongeluk iemand dood. Ze dumpen het lijk vervolgens in het water om problemen met de politie te voorkomen. De groep spreekt af om het hier nooit meer over te hebben. Een jaar later krijgt een van de daders een briefje met daarop de boodschap dat de afzender weet wat het viertal heeft gedaan. Niet veel later beginnen er doden te vallen.



The Beekeeper (2024)
Regie: David Ayer | Cast: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, e.a. | Kijk direct
Imker Adam Clay, een gepensioneerde moordmachine, komt opnieuw in actie na de dood van een vrouw die haar schuur aan hem verhuurt. Hij komt erachter dat tech bros kwetsbare mensen oplichten. Dit leidt hem eveneens naar een politieke samenzwering op het hoogste niveau. Clay besluit te vechten voor gerechtigheid en daarbij houdt niets of niemand hem tegen.



NieuwsFilm

meest populair