Michael B. Jordan versus vampiers in ongelooflijk spannende trailer 'Sinners'

Michael B. Jordan versus vampiers in ongelooflijk spannende trailer 'Sinners'

De film is alweer de zoveelste samenwerking tussen Jordan en 'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler.

Afgelopen weekend werd de titel bekend van Ryan Cooglers nieuwe film, de vampierhorror/thriller Sinners. Nu staat er een eerste trailer online.

De dubbele hoofdrol in de film wordt gespeeld door Michael B. Jordan, die alweer zijn vijfde samenwerking met de regisseur aangaat. En als we de trailer mogen geloven, is deze wel heel spannend.

Verhaal
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: "Twee tweelingbroers proberen hun moeilijke leven achter zich te laten en keren terug naar hun geboorteplaats om opnieuw te beginnen. Ze ontdekken alleen dat er een nog groter kwaad op hen wacht om hen terug te verwelkomen."

Hoewel de trailer er niet naar hint, werd er eerder onthuld dat de film veel van doen zou hebben met de Jim Crow-wetten. Dat waren racistische wetten in Amerika die Afro-Amerikanen gescheiden hielden van blanke mensen.

Trailer
Naast Jordan spelen ook Hailee Steinfeld, Jack O'Connell, Wunmi Mosaku, Jayme Lawson, Omar Benson Miller en Delroy Lindo in de film mee. Sinners verschijnt in maart 2025 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair