Florence Pugh vindt het internet keihard: "Ik zal er nooit aan kunnen wennen"

Florence Pugh vindt het internet keihard: "Ik zal er nooit aan kunnen wennen"

Florence Pugh bespreekt kritiek, zelfvertrouwen en haar aanpak van uitdagende rollen in een interview.

Florence Pugh heeft het gemaakt met rollen in Black Widow, Dune, Oppenheimer en Puss in Boots. Aan de andere kant is de kritiek op haar niet mis.

De 28-jarige actrice benoemde dat recent hier aan British Vogue: "Het internet is een erg gemene plek. Negatief commentaar komt hard aan. Het is pijnlijk om nare berichten te lezen over mijn zelfvertrouwen of mijn gewicht. Het voelt nooit goed."

Kritiek went nooit
Ze vervolgde met: "Ik zal er nooit aan kunnen wennen. Het enige wat ik wilde bereiken was dat ik me niet als een ander wilde laten slijten. Iets dat niet echt is. Ik wil gewoon niet iemand anders zijn."

Over het doen van cover shoots zei ze: "Ik ben geen model. Ik heb geleerd wat moet. Je moet geloven dat je het verdient om in die bladen te staan en mooi te wezen. Maar ik weet wat ik wil laten zien en ik weet wie ik wil zijn."

Geen moeite met rauw
Florence Pugh vertelde ook dat ze geen moeite heeft met rauwe rollen. Ze zei: "Er zijn geen onzekerheden meer. Wat belangrijk is, is dat ik een goed persoon ben en dat anderen zich op hun gemak voelen bij me." Ze vertelde meer in de YouTube-video van British Vogue.



NieuwsFilm

meest populair