Gave Netflix-hit uit 2019 krijgt veelbelovende en spannende trailer: 'El Hoyo 2' zeer snel te zien

Gave Netflix-hit uit 2019 krijgt veelbelovende en spannende trailer: 'El Hoyo 2' zeer snel te zien

De film The Platform uit 2019 krijgt begin volgende maand een vervolg.

De 283 duizend stemmen op IMDb geven aan dat flink wat mensen de film El Hoyo alias The Platform hebben gezien. Begin volgende maand verschijnt het langverwachte vervolg op Netflix.

Op IMDb krijgt El Hoyo een score van 7,0/10 en de Tomatometer staat op een prima 81 procent na 98 recensies. "Hoewel de film soms wat modderig kan aanvoelen, is The Platform een ??inventieve en boeiende dystopische thriller," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Deel twee
Op YouTube valt het volgende te lezen over The Platform 2: "Elke nieuwe bewoner loopt het platform op en kiest een schaal met eten. Iedereen lijkt zich aan een ongeschreven regel te houden en eet alleen van de door hem of haar gekozen schaal, zodat er genoeg eten overblijft voor de andere verdiepingen. Maar is dit systeem echt eerlijk?"

De hoofdrollen in het vervolg van regisseur Galder Gaztelu-Urrutia zijn voor de Spaanse actrice Milena Smit, Hovik Keuchkerian, Natalia Tena en Óscar Jaenada.

Trailer
Hieronder zie je de volledige trailer voor El Hoyo 2 en vanaf 4 oktober kun je de complete film op Netflix gaan kijken.


Lees ook
3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair