Angstaanjagende thriller uit 2000 op Netflix is direct een kijkcijferkanon

Angstaanjagende thriller uit 2000 op Netflix is direct een kijkcijferkanon

De horrorthriller Final Destination uit 2000 trekt weer flink wat kijkers op Netflix.

Netflix heeft de eerste Final Destination online gezet en dat gaat niet onopgemerkt voorbij aan de vele Nederlandse abonnees. De film uit 2000 van regisseur James Wong staat namelijk gelijk in de Netflix Top 10 en wel op plaats acht.

Final Destination kreeg sindsdien vier vervolgen en volgend jaar verschijnt een zesde film. Netflix omschrijft de film met woorden als "Gruwelijk, Bloederig" en "Tienerhorror". In de hoofdrollen zie je Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith en Tony Todd.

Erg matig ontvangen
Ondanks een prima financiële score, waren de critici niet onder de indruk. De Tomatometer staat op slechts 36 procent. Het publiek blijkt een stuk positiever, gezien de 6,7 op IMDb na bijna 300 duizend stemmen.

"Ondanks dat er een grote groep van X-Files-alumni aan het roer zit en een veelbelovend uitgangspunt, zorgen vluchtige acteerprestaties en slechte uitvoering ervoor dat Final Destination nooit echt van de grond komt," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Final Destination graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix. Overigens staan ook de vier latere films op de streamingdienst.


De synopsis: Nadat een groep klasgenoten ternauwernood is ontsnapt aan een dodelijk vliegtuigongeluk, ontdekken ze dat de Dood zich niet zo eenvoudig laat misleiden.

Lees ook
Netflix pakt uit met een krankzinnige scifi-actiefilm
Netflix pakt volgend weekend uit met een interessante nieuwe.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair