Dwayne Johnson en Chris Evans in knettergekke trailer van kerstfilm 'Red One'

Dwayne Johnson en Chris Evans in knettergekke trailer van kerstfilm 'Red One'

De twee moeten samenwerken om de kerstman en Kerstmis te redden.

Dwayne 'The Rock' Johnson is eigenlijk elk jaar wel in minstens één blockbuster te zien. Over niet al te lang is Red One aan de beurt, waar nu weer een nieuwe trailer van is verschenen.

In Red One wordt de de beste premiejager van de wereld, Jack O'Malley, (Chris Evans) ontvoerd en meegenomen naar de Noordpool. Hier wordt hij op de hoogte gebracht van een ramp: de alom geliefde kerstman (J.K. Simmons) is ontvoerd en het is aan Jack om hem op te sporen.

Missie
Jack staat er echter niet alleen voor. Hij wordt namelijk bijgestaan in zijn missie door Callum Drift (Johnson), de beveiliger van de Noordpool. Samen moet het duo de kerstman, en daarmee ook Kerstmis, zien te redden.

Tijdens hun reis moeten ze het opnemen tegen monsters, waaronder gigantische kwaadaardige sneeuwpoppen, die het kerstfeest willen verpesten. In de onderstaande trailer zien we dan ook heel wat actievolle scènes voorbij komen.

Nog even wachten
De film werd gemaakt door regisseur Jake Kasdan, die al eerder het Jumanji-tweeluik met Johnson maakte. Red One mag dan wel een echte kerstfilm zijn, deze zal al vanaf 7 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair