Jennifer Lopez onthult waarom ze relatie met Sean 'Diddy' Combs verliet: schokkende details

Jennifer Lopez onthult waarom ze relatie met Sean 'Diddy' Combs verliet: schokkende details

Jennifer Lopez beëindigde haar relatie met Sean Combs vanwege ontrouw en zijn problematisch gedrag.

Eind jaren 90 waren Jennifer Lopez en Sean 'Diddy' Combs een stelletje. Die relatie duurde kort, maar mensen vragen zich af waarom het eigenlijk uitging.

De wereldberoemde rapper blijkt zich immers aan van alles schuldig te maken, inclusief mishandeling en seksueel misbruik. En het lijkt erop dat Jennifer Lopez die signalen destijds haarfijn wist aan te voelen.

Ze mocht hem niet
Jlo leerde hem rond 1999 kennen door haar muziek, zoals het nummer If You Had My Love. Ze mocht hem eerst helemaal niet, was even met hem samen, maar na twee jaar verkering maakte ze het uit in 2001 - voordat zij beschadigd raakte. Ze werkte hard verder aan haar eigen carrière zonder Diddy.

Startracks wist een oud interview op YouTube te plaatsen waarin Jlo vertelde: "Ik ga niet liegen. In het begin mocht ik hem niet. Sean en ik waren heel anders. Ik was gericht op familie en was getrouwd. Zo was ik. Ik wilde niets van hem weten, ook al liep mijn huwelijk niet goed. Na mijn scheiding ontwikkelden we een band. We wisten waar we stonden en begrepen elkaar, terwijl anderen ons niet begrepen."

Ontrouw en gemeen
Toch ging het uit. Destijds vertelde Jennifer Lopez hier aan Entertainment Weekly dat het kwam omdat Sean Combs haar ontrouw was. Ook weten bronnen rond haar dat Sean Combs zei dat Jlo het nooit zou maken in de muziekindustrie zonder hem.



In haar documentaire The Greatest Love Story Never Told vertelde ze dat een van haar vriendjes haar toetakelde. Hoewel ze 'Diddy' niet bij naam noemt, lijkt het plaatje rond de muzikant en zijn reputatie compleet.

NieuwsFilm

meest populair