Niemand wist van het spel dat Vin Diesel en Paul Walker speelden

Niemand wist van het spel dat Vin Diesel en Paul Walker speelden

Vin Diesel en Paul Walker waren goede vrienden en speelden vaak samen World of Warcraft.

Vin Diesel en Paul Walker werkten jarenlang samen. Zij zetten de Fast & Furious-reeks op en zouden samen meer gefilmd hebben als Paul nog geleefd zou hebben.

Veel mensen weten dat zij in het echte leven goed bevriend waren. Maar weinigen weten dat die vriendschap veel verder ging.Hier in gesprek met Men's Health vertelde Vin Diesel dat hij met Paul Walker vaak thuis afsprak.

Verslaafd aan spelletjes
Als Paul bij hem thuis was, speelden ze dan de game World of Warcraft. Ze speelden dat spelletje ook op de filmset of waar dan ook. Vin Diesel zei: "Niemand op de wereld wist dat ze tegen Dom en Brian speelden."

Vin vervolgde met: "En dat was in de echte wereld wel anders, vertelde Vin: We gingen een keer na het spelen van die game naar een verjaardagsfeest van iemand uit de cast. Mensen wisten niet wat ze zagen en iemand herkende Paul, maar zei Brian."

Trots op personage
Vin besloot met: "Terug in de auto zei Paul dat hij het geweldig vond dat hij Brian werd genoemd. Dat had hij het liefst. Hij was zo trots op dat personage. Dat is me altijd bijgebleven. We zouden die filmreeks naar 10 brengen en stoppen met Fast X." Op Instagram zegt Higher Perspective meer te weten over hun bijzondere connectie.




NieuwsFilm

meest populair