Trailer onthuld voor angstaanjagende Netflix-thriller 'Don't Move' van producent Sam Raimi

Trailer onthuld voor angstaanjagende Netflix-thriller 'Don't Move' van producent Sam Raimi

De nieuwe thriller, geproduceerd door Sam Raimi, verschijnt 25 oktober op Netflix.

De gruwelijke thriller Don't Move zo zou maar eens een nieuwe Netflix griezelhit kunnen worden. Met de legendarische Evil Dead-regisseur Sam Raimi aan boord als producer en een ijzingwekkend plot, belooft dit veel goeds voor de fans van spanning en adrenaline.

Met hoofdrollen voor Kelsey Asbille (Yellowstone) en Finn Wittrock (American Horror Story), gaat deze huiveringwekkende film om een toevallige ontmoeting van een vrouw met een vreemde man in een bos. Plots injecteert hij haar met een verlammend middel, waarna een spannende race tegen de klok begint.

Spanning alom
In de openingsscène zien we hoe het personage van Asbille over de grond kruipt en hapt naar adem. De stem van Wittrock vertelt in welke volgorde haar lichaam zal uitvallen, waarop de vrouw een timer zet voor 20 minuten en ze vlucht voor haar leven.

De regie is in handen van meesters van de spanning Adam Schindler en Brian Netto, die samen ook Shut in (2015) maakten. Ze krijgen de steun van niemand minder dan Sam Raimi die de productie voor zijn rekening heeft genomen.

Bijna op Netflix
Als je hebt genoten van films als A Quiet Place en Hush, zal je dit ook zeker kunnen waarderen. Don't Move is vanaf 25 oktober te aanschouwen op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair