3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Mi Vida (2019)
Regie: Norbert ter Hall | Cast: Loes Luca, Elvira Mínguez, Anniek Pheifer, e.a. | Kijk direct
Lou is een keurige kapster uit Schiedam die zich haar hele leven heeft geschikt naar anderen. Nu besluit ze dat het tijd is om voor zichzelf te kiezen en een van haar langgekoesterde dromen in vervulling te laten gaan. Ze schrijft zich in voor een taalcursus in het Zuid-Spaanse Cádiz. Haar lerares moedigt Lou aan om in Spanje een kapsalon te beginnen, maar dat zien haar kinderen niet zitten.



The Fault in our Stars (2014)
Regie: Josh Boone | Cast: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Hazel en Gus zijn twee tieners die beiden beschikken over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven hebben. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker worden ze verliefd op elkaar. Ze vertrekken samen naar Amsterdam voor een romantisch avontuur.



Forrest Gump (1994)
Regie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, e.a. | Kijk direct
Forrest Gump is maar een simpele ziel. Desondanks wordt hij een held in Vietnam, pingpongkampioen, succesvol garnalenvisser en goeroe. Ook ontmoet hij presidenten, krijgt hij meerdere malen een hoge onderscheiding uitgereikt en drukt hij al met al een grotere stempel op het verloop van de Amerikaanse geschiedenis dan hij zelf ooit voor mogelijk had kunnen houden.
 


NieuwsFilm

meest populair