De vader van Tom Holland valt als een blok voor Emma Watson

De vader van Tom Holland valt als een blok voor Emma Watson

Tom Hollands vader glimlacht breed bij het zien van Emma Watson, wat hilariteit veroorzaakt.

De vader van Tom Holland kon zijn blik niet in een beleefde, kalme uitdrukking houden toen Emma Watson voorbij liep - en dat voor een Brit.

In het Instagram-bericht van Memeculture is een foto te zien waar de Britse komiek en schrijver Dominic Holland van oor tot oor grijnst als de actrice uit Harry Potter langs hem heen loopt in een stadion. Hij lijkt als een blok voor Emma Watson te vallen.

Trotse papa
Maar sommige reacties zeggen dat het een papa-blik is. De beste man is trots en blij haar in het voorbijgaan te treffen. De filmwereld in Groot-Brittannië is klein, net als de Nederlandse. Iedereen kent elkaar.

Naast papa Dominic kijkt zoon Tom gemoedelijk toe, terwijl zijn vader en Emma in gesprek zijn. Een reactie zegt dat de beleefde blik van de acteur uit Spider-Man eigenlijk grappiger is.

Succesvol ouder
Mensen moeten in elk geval lachen om de tekst: "Tom Holland tegen zijn pa: Hier komt Emma, doe alsjeblieft normaal." Dat kunnen vaders immers vaak moeilijk bij kinderen die zij hebben zien opgroeien tot succesvolle volwassenen.




NieuwsFilm

meest populair