Netflix pakt binnenkort uit met een opvallende nieuwe scifi-film

Netflix pakt binnenkort uit met een opvallende nieuwe scifi-film

Netflix trapt oktober af met een interessante nieuwe scifi-film voor jong en oud.

Netflix pakt begin oktober uit met een scifi-film voor de hele familie: Ghostbusters: Frozen Empire. In dit vierde (of vijfde) deel van de geliefde reeks moeten de bekende spokenjagers een nieuwe ijstijd zien te voorkomen en de wereld beschermen tegen een geestenleger.

In Ghostbusters: Afterlife ontdekte het jonge, eigenzinnige natuurkundetalent Phoebe (Mckenna Grace) dat zij de kleindochter is van de beroemde spokenjager Egon Spengler (personage van wijlen acteur Harold Ramis). Het leidde tot een nieuwe confrontatie met oppergeest Gozer op het platteland van Oklahoma.

Rillingen
In Frozen Empire is duidelijk dat Phoebe samen met haar moeder Callie (Carrie Coon), stiefvader Gary (Paul Rudd) en broer Trevor (Finn Wolfhard de nieuwe generatie spokenjagers vormt. De 'Ghostbusters' zijn terug naar de oorspronkelijke thuisbasis: de iconische brandweerkazerne in New York.

Ook de oude groep - Peter Venkman (Bill Murray), Winston Zeddemore (Ernie Hudson) en Ray Stantz (Dan Aykroyd) - klust af en toe nog wat bij. Wanneer Stantz een oud artefact overkoopt, begint de ellende. Een kwade kracht dreigt een nieuwe ijstijd te ontketenen. Aan de Ghostbusters om de wereld te redden.

Netflix-tip
Frozen Empire presteerde vergelijkbaar met zijn voorganger Afterlife. De nieuwe Ghostbusters-films hebben iets charmants en bevatten volop nostalgische verwijzingen. Ideale familiefilms met zowel humor en spanning.


Netflix heeft aangekondigd dat Ghostbusters: Frozen Empire vanaf 4 oktober te bewonderen is op zijn platform. Een melding ontvangen op deze dag? Dat kun je hier op Netflix regelen.

NieuwsFilm

meest populair