Eva Mendes lijkt tegenwoordig wel een maffiavrouw: "dat kan beter"

Eva Mendes lijkt tegenwoordig wel een maffiavrouw: "dat kan beter"

De bekende actrice Eva Mendes is dol op panterprintjes en grote zonnebrillen.

Actrice Eva Mendes is de afgelopen jaren bijna niet te zien in films en series. Dit jaar was ze te horen in de animatieserie Bluey Book Reads, maar ze lijkt vooral door het leven te gaan als de vrouw van Ryan Gosling en modeicoon.

De brunette, geboren in Miami en met Cubaanse roots, kennen we uit heel wat films uit de '00. Denk maar aan Training Day uit 2001, Hitch uit 2005 en Ghost Rider uit 2007. Haar laatste film stamt alweer uit 2014, namelijk Lost River, geregisseerd door haar man.

Maffiavrouw
Het tijdschrift InStyle plaatste een opvallende post en schreef dat Eva wel iets wegheeft van een maffiavrouw. "Eva Mendes is officieel onze nieuwe muze in de stijl van maffiavrouwen," schrijft het magazine.

Eva is er niet zo gecharmeerd van: "Oké InStyle, ik hou al jaren van je, maar er moet een betere omschrijving zijn voor mijn uiterlijk dan 'maffiavrouw'. Eeeeeek." En: "Ik kijk naar de reacties om te zien of jullie een betere omschrijving voor mijn stijl kunnen bedenken. Ik zal beginnen. Wat dacht je van Cubaanse Mami of Working Girl of..."

Panterprints
Instyle verzamelde een reeks foto's van Eva in heel wat panterprintjes en andere stijlen, met wijde jassen en grote zonnebrillen. Een maffiavrouw? Misschien. Indruk maakt ze zeker! Bekijk de foto's van Eva Mendes nu hier op haar Instagram, of hieronder.




Lees ook
Alexandra Daddario lijkt wel getransformeerd tot een barbiepop
Alexandra Daddario deelt Barbie-look en zwangerschap op Instagram, wat veel reacties uitlokt.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair