3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

De ingrediënten van een goede avond: dit zijn onze filmtips voor vandaag.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Mr. & Mrs. Smith (2005)
Regie: Doug Liman | Cast: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, e.a. | Te zien op: Disney+
John en Jane zijn op het eerste gezicht een doorsnee stel. Ze weten nog niet dat ze hetzelfde undercoverwerk doen: ze zijn allebei huurmoordenaars. De twee ontdekken elkaars geheim wanneer beiden, afzonderlijk van elkaar, door hun opdrachtgevers op hetzelfde doelwit worden afgestuurd. Die missie mislukt, waarna John en Jane de opdracht krijgen om elkaar te vermoorden.



The King (2019)
Regie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Netlfix
Prins Hal verslindt vrouwen en alcohol als de malle. Wanneer zijn vader komt te overlijden, moet hij zijn leven drastisch veranderen om de troon over te kunnen nemen. Maar daar zit hij eigenlijk niet op te wachten. Als de machtige koning Henry V krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.



Triangle of Sadness (2022)
Regie: Ruben Östlund | Cast: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, e.a. | Te zien op: CineMember / Film1 / Videoland
Fotomodel Carl en zijn partner Yaya, eveneens werkzaam in de industrie, worden op een luxe cruise uitgenodigd met aan boord een bont gezelschap passagiers. Door een ongeluk zinkt het jacht en strand het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven worden alle bestaande hiërarchieën helemaal op hun kop gezet.



NieuwsFilm

meest populair