Marvel-acteur Frank Grillo is bitter: "Ze beloofden mij een grote rol, maar dit kreeg ik"

Marvel-acteur Frank Grillo is bitter: "Ze beloofden mij een grote rol, maar dit kreeg ik"

De acteur werd al snel aan de zijkant gezet, iets waar hij nu nog steeds van baalt.

Frank Grillo is niet de eerste acteur die de overstap maakt van Marvel naar DC (of vice versa). De acteur zal in de huid van Rick Flag Sr. kruipen en kijkt hier enorm naar uit, maar heeft niet enorm genoten van zijn rol als Brock Rumlow/Crossbones in het MCU.

De acteur, eveneens bekend van Warrior en diverse Purge-films, was voor het eerst te zien in een Marvel-film in Captain America: The Winter Soldier als de S.H.I.E.L.D. teamleider Brock Rumlow. In Captain America: Civil War keerde hij even kort terug als de schurk Crossbones, maar kwam al vroeg om het leven.

Teleurgesteld
Blij was Grillo niet en dit liet hij weten ook. Zo zei de acteur al eerder: "Crossbones werd al heel gauw afgeschreven. Ik was daar boos over. Ik had getekend voor zeven films en dacht een grote rol te kunnen spelen in het MCU, maar dit gebeurde niet..."

"Ze belden mij op voor 'Endgame' en zeiden toen: "We hebben je een week nodig". Ik zei: "Waarvoor?" Toen zeiden ze: "Dat mogen we helaas niet zeggen". Ik zei vervolgens: "Nee, dat doe ik niet" en hing op".

Ontslag
Grillo vervolgt: "Ze belden me weer op, maar ik hield voet bij stuk en zei: "Luister, wat jullie ook zeggen: ik keer niet terug. Laat me met rust". Dus ja, het eindigde niet al te best. Ik kan er verder niet veel over zeggen, zonder in de problemen te komen".


"Marvel heeft me wel bijna 36 f*cking keer ontslagen, maar waarom, dat weet ik niet. Ik ga daar niet over liegen. Ik lieg nooit. Maar dat hoofdstuk is dus voorbij".

Lees ook
Een tussenstand: Deze Marvel-films verschijnen tot 2028
Door de vele verschuivingen is het nog moeilijk om bij te houden wanneer welke film verschijnt.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair