3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Outlaw King (2018)
Regie: David Mackenzie | Cast: Chris Pine, Florence Pugh, Aaron Taylor-Johnson, e.a. | Kijk direct
Begin veertiende eeuw. Schotland gaat opnieuw gebukt onder de tirannie van Engeland. Edelman Robert the Bruce tolereert het bewind in eerste instantie, tot hij zich gedwongen voelt om in actie te komen. Op slinkse wijze en met veel moed leidt hij een gewelddadige opstand in een poging om de troon te heroveren. En met succes.



tick, tick... BOOM! (2021)
Regie: Lin-Manuel Miranda | Cast: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, e.a. | Kijk direct
De veelbelovende theatercomponist Jonathan Larson, die bijna dertig is, hoopt dat de musical die hij heeft geschreven zijn langverwachte doorbraak zal markeren. Ondertussen worstelt hij met liefde, vriendschap en de enorme druk die hij op zichzelf heeft gelegd om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.



The Age of Adaline (2015)
Regie: Lee Toland Krieger | Cast: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, e.a. | Kijk direct
Adaline, een negenentwintigjarige vrouw, leeft al meer dan een eeuw en wordt niet ouder. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter bejaard wordt, is Adaline veroordeeld tot een eenzaam bestaan. Haar vrienden weten haar geheim niet en om de tien jaar wisselt ze van identiteit. Als ze verliefd wordt op de knappe miljonair Ellis, komen de geheimen over haar verleden toch langzaam uit.



NieuwsFilm

meest populair