Nieuwe topfilm van Emma Stone en twee andere parels om te streamen op Disney+

Nieuwe topfilm van Emma Stone en twee andere parels om te streamen op Disney+

Alles van het Huis van de Muis en meer: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Kinds of Kindness (2024)
Regie: Yorgos Lanthimos | Cast: Emma Stone, Willem Dafoe, Jesse Plemons, e.a. | Kijk direct
Het geloof van Robert in zijn alwetende vader Raymond staat onder druk. Hij probeert controle te krijgen over zijn eigen leven. Politieagent Daniel maakt zich zorgen om zijn vermiste vrouw Liz. Wanneer zij wordt gevonden, krijgt hij al snel het idee dat ze niet meer dezelfde persoon is. Emily is lid van een cult en is vastbesloten om specifiek iemand met een speciale gave te vinden.



Inside Out (2015)
Regie: Pete Docter & Ronaldo Del Carmen | Cast: Amy Poehler, Phyllis Smith, Bill Hader, e.a. | Kijk direct
De vader van Riley heeft een nieuwe baan gekregen en daarom moet heel het gezin meeverhuizen naar San Francisco. Riley raakt in de war door alle verschillende emoties die ze daarbij voelt. Deze emoties leven letterlijk in een controlecentrum in haar hoofd en moeten een conflict zien te overbruggen om haar herinneringen te redden.



All of Us Strangers (2023)
Regie: Andrew Haigh | Cast: Andrew Scott, Paul Mescal, Claire Foy, e.a. | Kijk direct
De eenzame veertiger Adam werkt als scenarioschrijver in Londen en woont in een bijna lege torenflat. Op een dag staat zijn jongere en knappe buurman Harry voor de deur, een mysterieuze gozer. De twee ontwikkelen een bijzonder hechte band. Ondertussen bezoekt Adam zijn ouderlijk huis ter inspiratie voor een opdracht, waar het lijkt of zijn overleden ouders nog altijd leven.



NieuwsFilm

meest populair