Anne Hathaway zet interviewer op zijn plaats na vraag over haar lichaam

Anne Hathaway zet interviewer op zijn plaats na vraag over haar lichaam

Anne Hathaway ontwijkt op beleefde wijze gênante vragen over haar Batman-rol en lichaamsgewicht.

Anne Hathaway zag er goed uit als Catwoman in The Dark Knight Rises. Zo goed dat ze haast onbeleefde vragen kreeg van interviewers.

De toen 29-jarige actrice wist gênante vragen op een wel heel beleefde manier te ontwijken. Toen Chris van Vliet haar interviewde voor haar film One Day in 2011 gingen net foto's voor de nieuwe Batman-film rond. Hij was erg verrast en vroeg hoe zij in haar kostuum kon passen.

Gênante vragen
Anne vindt vragen over haar lichaam niet fijn, maar vriendelijk antwoordde Anne met een grapje: "Er waren drie mensen nodig en een hoop tijd. Sit-ups, rollen met de biceps en trappen tegen bankjes. Dat soort dingen."

Anne wilde graag voorbij de ongemakkelijke vragen, maar toen complimenteerde Chris haar met haar geweldige figuur. Daarna vroeg hij lomp hoeveel gewicht ze kwijt was voor de rol.

Niets gevraagd
Hierop zei ze: "Dit heb je me niet net gevraagd. Wat een vooruitstrevende jongeman ben je! Lieve help, hoeveel gewicht. Laten we het erop houden dat ik hard gewerkt heb om Selina Kyle te worden."



Chris van Vliet bood zijn excuses aan, want zo bedoelde hij zijn vragen niet. Anne Hathaway stapte er luchtig overheen en de reacties zijn er naar bij de YouTube-video: Dat was niet handig maar wel grappig.

NieuwsFilm

meest populair