De 'Matchbox'-film vindt hoofdrolspeler in 'Fast & Furious'-ster

De 'Matchbox'-film vindt hoofdrolspeler in 'Fast & Furious'-ster

De film over raceauto's wordt geregisseerd door Sam Hargrave ('Extraction').

Een paar jaar geleden kondigde Mattel (Barbie) een film aan over de speelgoedauto's van Matchbox. Lang bleef het stil, totdat in mei van dit jaar bekend werd dat Sam Hargrave (Extraction) het project gaat regisseren. En nu hebben we een hoofdrolspeler.

Niemand minder dan John Cena zal de rol op zich nemen. De professionele worstelaar en acteur kennen we vooral als Peacemaker in de films van DC en als Jakob Toretto in de Fast and the Furious-reeks.

Matchbox
Matchbox is een wereldberoemd merk van speelgoedauto's. Het merk werd opgericht omdat de dochter van de maker alleen speelgoed naar school mocht meebrengen als het groot genoeg was om in een luciferdoosje (een "matchbox" dus) te passen.

Het scenario van de film werd geschreven door David Coggeshall (The Deliverance) en Jonathan Tropper (The Adam Project). De rechten om de film uit te brengen zijn gekocht door Apple.

John Cena
Cena heeft een druk jaar. Hij was eerder te zien in Argylle, Ricky Stanicky en Jackpot! en verschijnt binnenkort in de actiekomedie Heads of State. Volgend jaar komt het tweede seizoen van Peacemaker uit.




NieuwsFilm

meest populair