Eiza Gonzalez uit 'Baby Driver' steekt je ogen uit in roze sprankelende jurk

Eiza Gonzalez uit 'Baby Driver' steekt je ogen uit in roze sprankelende jurk

De actrice staat op de rode loper van de Emmy's vanwege de Emmy-nominaties voor de serie 3 Body Problem.

Actrice Eiza Gonzalez heb je ondertussen al in vele films en series voorbij zien komen. Haar grote doorbraak had de Mexicaanse actrice in Baby Driver uit 2017. Op dit moment speelt ze in steeds grotere films en series.

Dit jaar was de 34-jarige Eiza in drie producties, waaronder 3 Body Problem van Netflix. in de scifi-serie speelt ze in negen van de tien afleveringen het personage Auggie Salazar.

Emmy's
De serie van Netflix is genomineerd voor zes Primetime Emmy's, waaronder voor Beste dramaserie en het ontwerp van het introfilmpje. Helaas voor de cast & crew won 3 Body Problem geen enkele prijs.

Eiza was wel aanwezig bij de uitreiking en ze wist flink wat aandacht op te eisen op de rode loper. Ze droeg een roze jurk met een opvallend open voorkant. "Heel erg bedankt aan mijn hele team voor al het harde werk om deze magische avond mogelijk te maken. Ik hou heel veel van jullie allemaal," schrijft ze bij een van haar Instagram-posts.

Opvallend op rode loper
Als je de foto's van Eiza graag wilt zien, dan vind je deze nu hier en hier op het account van de actrice. Een video van Eiza in de jurk staat op deze pagina.

Ook interessant
Alexandra Daddario lijkt wel getransformeerd tot een barbiepop
Ook Alexandra Daddario doet mee met de trend 'eruitzien als een barbiepop' - in haar geval is die look.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair