Florence Pugh gaat het rustiger aan doen: "Ik heb echt een pauze nodig"

Florence Pugh gaat het rustiger aan doen: "Ik heb echt een pauze nodig"

De actrice nam deze zomer al een pauze en dat beviel haar wel.

Florence Pugh is pas 28 jaar oud, maar nu al niet meer de filmwereld uit te denken. De actrice duikt in de ene na de andere film op, maar gaat het nu toch wat rustiger aan doen. Zij laat zich hier nu over uit.

Pugh, o.a. bekend van recente blockbusters als Oppenheimer en Dune: Part Two, zit nauwelijks stil. Zodra ze een filmproject heeft afgerond, begint ze meteen weer met een ander. Dit wordt haar nu toch allemaal iets te veel.

Reactie
Tijdens een recent interview laat de actrice weten dat ze een pauze nodig heeft: "Het is de eerste keer in mijn acteercarrière dat ik vroeg voor een lange zomerpauze. Ik ben een echte 'workaholic', maar ik merkte aan alles dat ik gewoon moe en uitgeput was".

"Ik weet nog goed dat ik vorig jaar wakker werd en tegen mezelf zei: "Ik mis zo veel van het leven op deze manier". Ja, ik blijf wel gewoon acteren en wil hiermee doorgaan, maar dat gaat niet lukken als ik mezelf kapot werk".

Beter
Pugh vervolgt: "De pauze heeft me goed gedaan. Ik kan er nu weer tegenaan, maar ik merk ook dat ik meer tijd wil doorbrengen met familie en vrienden. Ik moet ook proberen trouw te blijven aan wie ik was voordat ik bekend werd".




NieuwsFilm

meest populair