Zack Snyder kiest zijn favoriete eigen comic-verfilming: is het 'Batman v Superman', '300' of 'Watchmen'?

Zack Snyder kiest zijn favoriete eigen comic-verfilming: is het 'Batman v Superman', '300' of 'Watchmen'?

De regisseur heeft een duidelijke voorkeur en weet welke film hij het beste vindt.

Superheldenfilms zijn nu al een lange tijd behoorlijk populair. Zack Snyder heeft hier een belangrijke rol in gespeeld, aangezien de regisseur meerdere films in dit genre maakte. De vraag is nu, welke van zijn films vindt hij zelf eigenlijk de beste?

Snyder is de laatste tijd druk bezig geweest met zijn serie Twilights of the Gods, die op Netflix te bewonderen is. Om zijn nieuwste project zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten, geeft de filmmaker de nodige interviews. Tijdens een recent gesprek blikt hij terug op zijn blockbusters.

Favoriet
Toen Snyder werd gevraagd welke van zijn comic-verfilmingen zijn favoriet is hoefde hij niet lang na te denken: "Nou kijk, je kunt het op twee verschillende manieren zien. Man of Steel, Batman v Superman, Justice League, dit is eigenlijk een aparte categorie. Ik snap dat mensen hiervoor zouden kiezen".

"Ikzelf kies echter voor Watchmen. Ik denk dat dit mijn beste werk is. Ik had die volgens mij niet beter ik elkaar kunnen zetten. Deze film geeft me dan ook de meeste voldoening. Ik denk dat dat voortkomt uit het feit dat deze comic perfect is omgetoverd in een film".

Lof
Niemand minder dan Christopher Nolan liet zich al eerder uit over Watchmen en hoe grandioos deze film wel niet is: "Ik denk dat Watchmen te vroeg voor zijn tijd uitkwam. Het idee van een superheldenteam was toen nog niet echt een ding".


"Het zou heel interessant zijn geweest om te zien hoe de film het gedaan zou hebben na de Avengers". Lees hier wat Nolan nog over de film had te zeggen.

NieuwsFilm

meest populair