Milla Jovovich staart Dave Bautista aan op eerste foto uit fantasyfilm 'In the Lost Lands'

Milla Jovovich staart Dave Bautista aan op eerste foto uit fantasyfilm 'In the Lost Lands'

De twee hoofdrolspelers wisten de hoofdrollen te bemachtigen in de nieuwe film van Paul W.S. Anderson.

Het is alweer een hele tijd geleden dat we iets kregen te horen over In The Lost Lands. Nu is er eindelijk weer eens wat goed nieuws, aangezien we nu worden getrakteerd op een foto van de twee hoofdrolspelers.

In The Lost Lands staat sowieso op de radar van menig filmfanaat. De reden hiervoor? Het verhaal werd geschreven door George R.R. Martin, de schrijver van Game of Thrones en House of the Dragon.

Wat te verwachten
Toen bekend werd dat In The Lost Lands zou worden verfilmd, stond dit meteen bovenaan het 'te kijken'-lijstje bij zowat elke cinefiel. Meerdere grote namen hebben voor de blockbuster getekend.

Paul W.S. Anderson zal de boekverfilming voor zijn rekening nemen, terwijl de hoofdrollen worden ingevuld door Milla Jovovich en Dave Bautista.

Verhaal
Het verhaal speelt zich af in een donkere fantasywereld. Centraal staat de tovenares Gray Alys (Jovovich). Zij krijgt van de koningin te horen dat ze een magische gave moet zien te bemachtigen in de Lost Lands.



Alys staat er echter niet alleen voor. Zij wordt bijgestaan door haar gids en vechtersbaas Boyce (Bautista). Samen moeten ze het opnemen tegen monsters en demonen. Het verhaal roept vragen op over de waarde van verlangen, en of het bevredigen ervan echt geluk brengt. Zie het eerste kiekje hier.

NieuwsFilm

meest populair