3 hele goede films op Prime Video om vanavond te streamen

3 hele goede films op Prime Video om vanavond te streamen

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Pig (2021)
Regie: Michael Sarnoski | Cast: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin, e.a. | Kijk direct
Zonderling Rob woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld op zoek naar zijn varken. Daar moet hij echter eerst afrekenen met zijn verleden.



My Policeman (2022)
Regie: Michael Grandage | Cast: Harry Styles, Emma Corrin, Rupert Everett, e.a. | Kijk direct
Brighton, 1957. Politieman Tom heeft een relatie met lerares Marion, maar valt eigenlijk op mannen. Dit moet hij geheimhouden, omdat homoseksualiteit niet wordt geaccepteerd. Wanneer hij museumcurator Patrick ontmoet, valt hij voor diens charmes en begint hij een affaire. Marion begint door te krijgen dat er iets niet klopt. Het drama is compleet wanneer iemand Tom en Patrick aangeeft bij de autoriteiten.



Bones and All (2022)
Regie: Luca Guadagnino | Cast: Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, e.a. | Kijk direct
De achttienjarige Maren heeft een onstilbaar verlangen naar mensenvlees. Na het zoveelste incident, heeft haar vader er genoeg van. Vanaf dan staat ze er alleen voor. Tijdens haar reis door Amerika ontdekt ze dat er meer mensen zoals zij zijn. Ze ontmoet onder meer de eigenaardige Sully en de jonge Lee. Met die laatste ontwikkelt ze een intieme relatie.



NieuwsFilm

meest populair