De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

His Three Daughters (2024)
Regie: Azazel Jacobs | Cast: Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen, Carrie Coon, e.a. | Kijk direct
Katie, Christina en halfzus Rachel hebben elkaar al lang niet meer gezien en komen nu bij elkaar in het appartement van hun vader die op sterven ligt. Katie is een echte controlfreak en botst al snel met beroepsblower Rachel, die reeds een jaar de zorg heeft gedragen voor haar vader en daar nu wel even klaar mee is. Yogazus Christina probeert ondertussen de vrede tussen de drie te bewaren. En dan moeten ze ook nog over hun vader waken.



Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)
Regie: John Francis Daley en Jonathan Goldstein | Cast: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, e.a. | Kijk direct
De charmante dief Edgin Darvis en vechtersbaas Holga Kilgore weten met succes te ontsnappen uit een zwaarbewaakte gevangenis. Vervolgens proberen ze hun oude dievenbende weer bij elkaar te brengen. Samen wagen ze zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand.



Gifted (2017)
Regie: Marc Webb | Cast: Chris Evans, Mckenna Grace, Octavia Spencer, e.a. | Kijk direct
Wanneer zijn zus komt te overlijden, neemt de alleenstaande Frank de zorg van haar dochtertje Mary op zich. Hij voedt haar met veel plezier op. Er beginnen echter spanningen te ontstaan wanneer op school blijkt dat Mary een wiskundig genie is. Franks moeder, dus Mary's oma, wil dat het meisje naar een speciale school gaat. Frank gunt haar een zo normaal mogelijke jeugd.



NieuwsFilm

meest populair