Jennifer Lopez zegt dat Ben Affleck en Jennifer Garner niet gescheiden zijn

Jennifer Lopez zegt dat Ben Affleck en Jennifer Garner niet gescheiden zijn

Jennifer Lopez voelt zich verraden en denkt dat Ben Affleck teruggaat naar Jennifer Garner.

Het zijn moeilijke dagen voor Jennifer Lopez. Ondanks haar verwoede pogingen loopt weer een relatie op de klippen. En zeker met Ben Affleck, met wie zij 20 jaar geleden al zou trouwen, dacht zij eindelijk te kunnen settlen. Maar de acteur uit Air en The Batman blijkt op zijn beurt allergisch te zijn voor serieuze relaties.

Hij probeert het wel, maar laat een spoor van gebroken harten achter, zoals van zijn ex-vrouw Jennifer Garner - en nu voor een tweede keer Jennifer Lopez. Een bron dicht bij de actrice uit Atlas vertelde meer over waar Jlo zit met haar gevoel. Volgens Jlo zijn Ben en de actrice uit Elektra nooit echt gescheiden na hun echtscheiding.

In twee relaties verwikkeld
Hier zei die contactpersoon in gesprek met In Touch Weekly: "Ze hoopte dat Ben en zij het uit konden praten, maar Ben deed geen enkele poging. Hij is meer geïnteresseerd in Jennifer Garner en hun kinderen. Dat is vreselijk voor Jlo. Ze voelt zich gebruikt en is erg kwaad."

Ook zei de bron: "Tijdens hun huwelijk was hij altijd lyrisch over Jen. Alsof ze een soort heilige was. Jlo moest dat accepteren, omdat hij beweerde dat ze niet jaloers hoefde te zijn. Maar het was een groot probleem, want bij alles vlucht hij naar Jen - ook na ruzies met Jlo."

Nooit echt gescheiden
De bron besluit met: "Jlo ziet ook de paparazzi-foto's van Ben en Jen samen. De manier waarop zij naar elkaar kijken, is bewijs dat er meer aan de hand is dan co-ouderschap. Jlo voorspelt dat zij weer een paar zullen gaan vormen. Ze voelt zich verraden."



In de YouTube-video van ET wordt meer verteld - en de beelden en de reacties zeggen genoeg: Ben heeft twee vrouwen die alles voor hem over hebben. Nu Ben nog.

NieuwsFilm

meest populair