Angelina Jolie zwaar onder invloed en zoent acteur vol op de mond

Angelina Jolie zwaar onder invloed en zoent acteur vol op de mond

Oude beelden tonen Angelina Jolie onder invloed tijdens een publiek optreden met Billy Bob Thornton.

Angelina Jolie heeft zich dik bewezen als acteur, regisseur en producer. Ook is zij een verantwoordelijke moeder van zes kinderen. Maar de oude beelden van haar zijn niet vergeten.

Zo vond het Instagram-account van Hollywoodactresses een oude opname van MTV terug. In die video is duidelijk te zien dat Angelina Jolie haar handen niet van haar man af kan houden. Dat is best onfatsoenlijk en niet respectvol, omdat het ging om een interview op een evenement.

Zwaar onder invloed
In die periode was Angelina Jolie echter een fervent gebruiker van alcohol en drugs. Te zien aan haar gedrag was zij op dat moment zwaar onder invloed. Ze lebberde in elk geval ongecontroleerd Billy Bob Thornton af voor de camera en zoende hem vol op de mond.

Angelina en Billy Bob waren begin 2000 getrouwd, maar die passie ging een paar jaar later over. Angelina vertelde zelf dat het adopteren van haar eerste kind ervoor zorgde dat zij zich eindelijk volwassen ging gedragen. Ze zet zich sindsdien in voor betere zorg voor kinderen wereldwijd.

Wie is 'de' man
Bij de reacties zijn sommigen verbaasd en willen zij graag weten wie die man is. Een ander zegt dat het het bekende gedrag is van Angelina. Een derde weet dat ze beter bij hem had kunnen blijven in plaats van hem in te ruilen voor Brad Pitt.




NieuwsFilm

meest populair