Onbekende erotische thriller weet op Netflix flink wat kijkers op te warmen

Onbekende erotische thriller weet op Netflix flink wat kijkers op te warmen

De spannende thriller Fatale uit 2020 staat nu op plaats zes in de Netflix Top 10.

Soms verschijnen er compleet onbekende films op Netflix, waarin ook nog eens enkele grote namen te zien zijn. Zo'n film is Fatale. De thriller verscheen deze week op de streamingdienst en komt binnen op plaats zes in de Netflix Top 10.

Fatale uit 2020 is geregisseerd door Deon Taylor, bekend van Black and Blue en Meet the Blacks, en Netflix omschrijft de thriller met woorden als "Psychologisch" en "Spannend". Hoofdrollen worden vertolkt door Hilary Swank, Michael Ealy en Mike Colter.

Wisselend ontvangen
De critici en het publiek hebben een andere visie op de film. De Tomatometer staat na 71 recensies op een magere 45 procent, maar de Popcornmeter staat na meer dan 500 publieksreviews op een uitstekende 88 procent.

"Hoewel deze film beter is dan een behoorlijk aantal andere door overspel aangewakkerde stalkerfilms, slaagt Fatale er niet in om de juiste hitte te genereren als de superieure erotische thrillers waarop deze zich beroept," luidt de critics consensus.

Nu op Netflix
Wil je Fatale graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Een onenightstand in Las Vegas verandert in een nachtmerrie voor een getrouwde, succesvolle sportagent wanneer de onbekende vrouw met wie hij vreemdging, zijn leven verwoest.

Ook interessant
Grof en excentriek Brits drama weet Netflix nu te veroveren
Niet zo heel vaak verschijnen er filmhuistitels op Netflix en deze weten zelden indruk te maken in de Netflix Top 10. Met het Britse.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair