39 jaar jongere vrouw voor 'Star Trek' en 'X-Men'-acteur Patrick Stewart

39 jaar jongere vrouw voor 'Star Trek' en 'X-Men'-acteur Patrick Stewart

Patrick Stewart, 84, is getrouwd met de bijna 40 jaar jongere zangeres Sunny Ozell.

Het is moeilijk te geloven dat Patrick Stewart al 84 jaar is. En het is misschien nog moeilijker te geloven dat zijn vrouw bijna 40 jaar jonger is dan hij.

De acteur leerde zijn derde vrouw, Sunny Ozell, in 2008 kennen. Interessante details zijn dat hij ouder is dan haar vader en zij jonger is dan zijn kinderen. Zij trouwden in 2013. Patrick Stewart waardeert haar en haar talenten enorm.

Buitengewone mensen
Foto's van het stel zijn hier bij People te zien. In dat interview vertelde Patrick: "Ik ken niemand zoals zij is. Ze is zo slim en zo goed geïnformeerd. Haar intellect is buitengewoon. Ze onthoudt echt alles."

In Amerika is Sunny Ozell een bekende zangeres en tekstschrijver. Zelf zei de 45-jarige muzikant over alle aandacht: "Ik raak niet gewend aan die spotlights. Ik ben nog steeds overdonderd als wij ergens verschijnen. Ik ben maar een meisje uit Nevada en kan niet geloven dat ik het aan de arm van zo'n heer mee mag maken."

Legendarische ster
De legendarische acteur uit Star Trek en X-Men raakte in de jaren 80 bekend met films als Little Lord Fauntleroy en Excalibur. Meer dan 40 jaar verder werkt hij nog steeds als acteur en stemacteur. Recentere films met hem zijn Green Room, Logan en Doctor Strange. Meer volgt in de YouTube-video van Loose Women.



NieuwsFilm

meest populair