De nieuwe live-action 'Transformers' geeft de fans eindelijk waar zij op wachten

De nieuwe live-action 'Transformers' geeft de fans eindelijk waar zij op wachten

De Autobots zullen eindelijk een cross-over maken met G.I. Joe op het grote scherm...

Watertanden voor 'Hasbro'-fans. De langverwachte cross-over tussen de Transformers en G.I. Joe, waar al opzichtig naar gehint werd aan het einde van Rise of the Beasts (2023), komt steeds dichterbij.

De mid-credit-scene liet zien dat het hoofdpersonage Noah Diaz (Anthony Ramos) werd gerekruteerd door de organisatie van de Joe's, waardoor er een definitieve link ontstond tussen hen en de geliefde Transformers.

Peter Cullen vervangen
In mei van dit jaar werd Chris Hemsworth opnieuw aangetrokken om de cast van die cross-over te gaan leiden. Hij is al te horen als Optimus Prime in het geanimeerde Transformers One, welke nu in de bioscoop draait.

Zo kijkt de franchise vooruit naar het volgende avontuur in live-action vorm en in een gesprek met 'Collider' bevestigde producent Lorenzo di Bonaventura dat dit dus de al jaren gehoopte cross-over wordt:

Meer diepgang en emotie
"In plaats dat ze reageren op het menselijke plot, moeten we meer doen vanuit hun perspectief, omdat we nu weten waartoe deze robots in staat zijn. Het wordt ingewikkeld om zoveel personages te managen. Het moet klein, maar ook groot. Dat is de truc, de juiste toon en balans vinden".



NieuwsFilm

meest populair