De laatste 'Joker: Folie à Deux'-trailer met heel veel nieuwe beelden is hier

De laatste 'Joker: Folie à Deux'-trailer met heel veel nieuwe beelden is hier

Over iets meer dan twee weken kunnen we de blockbuster bewonderen in de Nederlandse bioscopen.

Begin volgende maand is het eindelijk zo ver en kunnen we gaan genieten van het Joker-vervolg, Joker: Folie à Deux. We hebben al de nodige beelden voorbij zien komen, maar nu worden we weer getrakteerd op de laatste trailer voordat de blockbuster te zien zal zijn.

Het tweede deel pikt de draad op waar het origineel stopte. Arthur Fleck, beter bekend als de Joker (natuurlijk wederom gespeeld door Joaquin Phoenix), is vanwege zijn misdaden in het Arkham Asylum beland.

Relatie
Hier loopt hij de psychiater Harley Quinn (Lady Gaga) tegen het lijf. De twee worden al snel verliefd en er ontstaat een verknipte relatie tussen Joker en Harley Quinn. In de nieuwe beelden hieronder staan de twee personages centraal.

De vraag is of iedereen op dit vervolg zit te wachten. De eerste reacties waren namelijk tamelijk gemengd tot teleurstellend, en uit recente berichten blijkt nu ook dat de kaartverkoop lichtelijk tegen zal gaan vallen.

Laatste trailer
We moeten echter niet vergeten dat Joker ook niet overal geweldige cijfers scoorde (zoals een 69% op Rotten Tomatoes, maar net iets hoger dan het vervolg dat voorlopig op een 63% staat). Het werd wel een gigantische box-office hit. Nog niet overtuigd? Bekijk de nieuwste beelden dan hieronder.



NieuwsFilm

meest populair