Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in memorable 34-jaar oude film

Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in memorable 34-jaar oude film

Een 19-jarige Jennifer Connelly die meerdere 'spannende momenten' moest opnemen voor 'The Hot Spot' sprak veel kijkers aan.

Jennifer Connelly is al decennialang een grote naam in Hollywood. De actrice wist hoge ogen te gooien in diverse films, waaronder The Hot Spot uit 1990. Vanwege meerdere 'pikante scènes' van de actrice werd deze film ook behoorlijk vaak gepauzeerd.

The Hot Spot is een neo-noir film uit 1990. Deze werd geregisseerd door Dennis Hopper en wordt beschreven als een combinatie van spanning, misdaad en sensualiteit. Uiteindelijk werd de film voornamelijk bekend vanwege de vele gedurfde scènes met Connelly.

Verhaal
Centraal in de film staat Harry Madox (Don Johnson), een mysterieuze vreemdeling die in een klein stadje terechtkomt. Hij besluit te gaan werken voor de lokale autodealer, maar raakt op die manier al snel betrokken bij criminele activiteiten.

Dit smaakt echter naar meer. Madox bedenkt een plan om de bank in het stadje te beroven, maar tegelijkertijd wordt hij verleid door twee vrouwen: de jonge en onschuldige Gloria Harper (Connelly) en de manipulatieve Dolly Harshaw (Virginia Madsen).

Rol
Op het moment van de opnames was Connelly slechts 19 jaar oud. Haar personage is onschuldig, maar tegelijkertijd een verleidelijke jonge vrouw, die verwikkeld raakt in de problemen van Madox. Meerdere scènes van de actrice vielen op in de film.


The Hot Spot bevat de nodige 'spannende scènes' met Connelly, die destijds veel aandacht trokken. Zo is er een scène waarin haar personage topless zwemt, iets dat destijds veel werd besproken en opnieuw werd bekeken of gepauzeerd door kijkers.

Impact
Ondanks het feit dat de film geen gigantische hit werd, wordt The Hot Spot wel door het publiek herinnerd om zijn gedurfde scènes, vooral die met Connelly. Hierdoor groeide de film uit tot een soort cultklassieker, bekend om zijn erotische spanning en sterke cast.



Ook interessant
Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in memorable 40-jaar oude film
Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs over een scène van Shannon Elizabeth in American Pie, die behoorlijk vaak gepauzeerd werd. Dat artikel is...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair