Dakota Johnson onderbreekt interview om seksscène in haar nieuwe film: "hoe voelde je je?"

Dakota Johnson onderbreekt interview om seksscène in haar nieuwe film: "hoe voelde je je?"

Dakota Johnson's nieuwe film "Loser Baby" bevat weer kinky en sensuele scènes.

Dakota Johnson regisseerde haar eerste korte film getiteld Loser Baby. Voor de nieuwsgierigen: Ze blijft trouw aan haar kinky en sensuele scènes.

De actrice uit Madame Web staat bekend om films waarin liefdesrelaties centraal staan. Ze is er geknipt voor. Film als Fifty Shades, Cha Cha Real Smooth en Suspiria zouden zonder haar niet hetzelfde zijn. Haar nieuwe film gaat over een groep vrienden die zonder seks zitten, maar dat verandert al snel.

Kinky en sensueel
Met Josh Horowitz besprak de 34-jarige actrice, producer en regisseur haar kinky openingsscène. Het wordt een handelsmerk van haar, net als andere regisseurs als Kurosawa en Frank Capra dat doen. In de podcast en de YouTube-video van Happy Sad Confused vertelde Dakota Johnson meer.

Ze grapte: "Ik denk dat het geen verrassing is dat mijn openingsscène een seksscène is met een grote, roze riem. Het is niet reusachtig. Het is een normaal formaat. Nou ja, ik weet het niet. Ik ben een maagd."

Intieme scènes
Haar ervaring voor de camera's zette ze in bij de intieme scènes. Dakota vertelde: "Talia Bernstein had nog niet eerder geacteerd. Ik deed mijn best om haar zo comfortabel mogelijk te hebben op alle sensuele momenten."



Vervolgens onderbreekt zij het interview en kijkt naar iemand achterin de kamer en vraagt: "Talia, hoe voelde jij je toen? Was je comfortabel? Zou je het opnieuw doen?" Er komt een weifelend antwoord van Talia - niet vreemd, want het was haar eerste, maagdelijke rolletje, waarop Dakota grapte: "Ik gok op 'ja'?"

NieuwsFilm

meest populair