Bovennatuurlijke horrorfilm 'Spin the Bottle' jaagt de stuipen op je lijf

Bovennatuurlijke horrorfilm 'Spin the Bottle' jaagt de stuipen op je lijf

Een onschuldig spelletje wordt al snel sinister in de trailer

Verschillende spellen zoals Ouija en Truth or Dare hebben hun horrorverfilming al gekregen, en nu is het feestspel 'flesje draaien' aan de beurt.

Spin the Bottle volgt een groep vrienden die het gelijknamige spel spelen in een huis dat is getekend door een bruut bloedbad.

Een kwade geest
Onbewust laten ze een kwade geest los en beginnen ze op angstaanjagende manieren te sterven.

"Nu moeten de overlevenden samenwerken om de duistere geheimen van het huis te onthullen en een einde te maken aan het bloedvergieten," aldus de officiële synopsis.

Het brute bloedbad
De nieuwste horrorfilm van Lionsgate is geregisseerd door schrijver en filmmaker Gavin Wiesen en het scenario is geschreven door John Cregan. De film is geproduceerd door Christopher Barish, Kyle Hayes, Will Hayes en Jim Valdez.




In de trailer zien we dat de vrienden richting het huis rijden en vertellen over het brute bloedbad waarmee het begon.

Vervloekt
De tieners besluiten hierna niet alleen met een fles te spelen, maar ook met vuur, en worden slachtoffer van iets dodelijks.

Hierna zien we een agent, gespeeld door Barbarian-ster Justin Long, die een kijkje gaat nemen in het huis en hier de vreemde connectie met zijn eigen vervloekte familie onderzoekt.

VOD
Paramount zal Spin The Bottle in de Verenigde Staten vanaf 4 oktober direct-to-VOD uitbrengen. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair