Margot Robbie over haar meest onaangename scène die ze ooit moest opnemen

Margot Robbie over haar meest onaangename scène die ze ooit moest opnemen

Het gaat om een scène in 'Suicide Squad' van David Ayer uit 2016.

Margot Robbie is een van de meest populaire Hollywoodsterren van dit moment. Sinds haar grote doorbraak in The Wolf of Wall Street heeft ze in een groot aantal blockbusters gespeeld.

Eén daarvan is de DC-film Suicide Squad uit 2016. In die film, geregisseerd door David Ayer, speelde Robbie voor het eerst Harley Quinn. Maar die rol verliep niet heel soepel.

Onaangenaam
In een interview met de Washington Post spreekt Robbie over "het meest onaangename dat ik ooit in mijn hele leven heb gedaan." Het gaat over de scène waarin zij en Joker (Jared Leto) in een vat vol chemicaliën springen.

Ze legt uit: "Het was dit kleverige verfspul dat zo ver in mijn oren en in mijn neus zat [dat] ik niet kon ademen. Ik probeerde mijn ogen open te doen, maar mijn oogballen werden glazig en ik kon alleen maar wit zien. Het was verschrikkelijk."

Harley Quinn
Robbie speelde de rol nog twee keer, in Birds of Prey en The Suicide Squad. De DC-films krijgen nu een reboot onder James Gunn, en het is niet zeker of Robbie nog naar de rol zal terugkeren.



NieuwsFilm

meest populair