M. Night Shyamalan werkt al aan zijn 17e film na succes van 'Trap'

M. Night Shyamalan werkt al aan zijn 17e film na succes van 'Trap'

De regisseur kondigt aan op sociale media nu alweer te beginnen met een nieuwe film.

M. Night Shyamalan heeft pas net goed en wel Trap uitgebracht of hij werkt alweer aan een andere film. Ondanks het feit dat de film geen gigantische box-office was, was het toch een groot genoeg succes om nu alweer te beginnen aan een nieuwe blockbuster.

Trap kostte blijkbaar maar 30 miljoen dollar om te maken, waarvan een groot deel door Shyamalan zelf werd betaald. De studio en de filmmaker waren allebei tevreden met de resultaten, waardoor Shyamalan nu zegt al begonnen te zijn aan alweer zijn zeventiende film.

Bericht
Op Instagram laat de regisseur zich erover uit. Zo schrijft Shyamalan: "Het is het ritueel voor elke film, om een notitieboekje uit te kiezen en daar notities en ideeën in op te schrijven. Dit is het notitieboekje voor film nummer 17!"

"De felrode kleur past ook heel goed. Nu 'Trap' de grens van 80 miljoen in de bioscopen is gepasseerd, kan ik zeggen dat ik jullie allemaal enorm dankbaar ben voor al jullie steun. Ik voel me nu geïnspireerd om door te gaan".

Wat te verwachten
Helaas heeft Shyamalan nog niet laten weten waar zijn nieuwste film over gaat, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen. Zie hieronder al zijn bericht over zijn zeventiende film.




NieuwsFilm

meest populair