Uitzinnige Salma Hayek waait bijna van haar jacht: "vuur van binnen"

Uitzinnige Salma Hayek waait bijna van haar jacht: "vuur van binnen"

Salma Hayek deelt haar bijzondere ervaringen en geniet van haar leven met carrière en gezin.

Het leven van Salma Hayek verloopt ietsje anders dan die van de gemiddelde mens. Die conclusie is gemakkelijk te trekken omdat zij haar bijzondere ervaringen vaak deelt op haar social media.

Zo plaatste de actrice uit Magic Mike's Last Dance, Puss in Boots en The Hitman's Wife's Bodyguard een serie foto's op haar Instagram. De 58-jarige actrice zit gehuld in weinig op haar jacht. Eigenlijk waait ze bijna het water in met haar uitzinnige poses.

Goede kant op
Salma Hayek heeft ook veel om dankbaar voor te zijn. Naast een goed lopende carrière is zij erg gelukkig met haar gezin. Daarnaast verliep de fondswerving voor haar Kering Foundation goed. Dat event was recent nog een grote gebeurtenis.

Kort voor haar bootuitje haalde zij dus een enorm bedrag op voor vrouwen die met geweld te maken hebben. Het fonds biedt tevens hulp aan families. Bij dat evenement, Caring for Women, waren collega's aanwezig als Priyanka Chopra, Orlando Bloom, Matthew McConaughey en Viola Davis.

Wees dankbaar
Ze schreef bij haar Instagram-bericht: "Stop niet met het voelen van alle zegeningen als de zon, de wind, het water en het vuur in je." Te zien aan de reacties zijn veel mensen het met haar eens. Tevens zijn zij zwaar onder de indruk van haar schoonheid.




NieuwsFilm