Eerste foto van Oscar Isaac in Guillermo del Toro's 'Frankenstein'-film onthuld

Eerste foto van Oscar Isaac in Guillermo del Toro's 'Frankenstein'-film onthuld

Netflix onthult foto van Oscar Isaac als Victor Frankenstein in Guillermo del Toro's duistere film.

De nieuwe veelbelovende Netflix-film Frankenstein heeft zijn eerste setfoto's vrijgegeven. Op de foto's zien we Oscar Isaac (Dune) volledig in zijn rol als wetenschapper Victor Frankenstein.

Naast de rol van Isaac heeft Netflix met de gerenommeerde Guillermo del Toro (Hellboy) ook een regisseur van formaat voor de film. Met een sterrencast aan zijn zijde zijn de verwachtingen bij fans en critici dan ook hooggespannen.

Sterrencast
Over de rollen van de acteurs is nog niet alles bekend. Wel weten we dat de talentvolle acteur Jacob Elordi (Saltburn) de rol van het monster zal spelen. Ook Christoph Waltz (Inglourious Basterds) en Ralph Ineson (The Creator) maken deel uit van de cast, waarbij Ineson een belangrijke cameo heeft.

Verder wordt verwacht dat horroricoon Mia Goth de bruid zal spelen. Zij is een opnieuw tot leven gebrachte vrouw voor het monster.

Duistere Frankenstein
Del Toro's Frankenstein zal geen deel uitmaken van een groter universum, maar staat op zichzelf. Fans kunnen een duistere en emotionele benadering verwachten van het klassieke horrorverhaal.

Bekijk de foto hier
.
Frankenstein verschijnt in 2025 direct op Netflix, zonder bioscooprelease.

NieuwsFilm

meest populair