Grote twijfels bij James Bond-acteur over terugkeer in 'Bond 26'

Grote twijfels bij James Bond-acteur over terugkeer in 'Bond 26'

Ben Whishaw twijfelt aan terugkeer als Q in de volgende James Bond-film.

Nu Daniel Craig gestopt is denkt Ben Whishaw dat hij niet meer zal terugkeren. Hij denkt dat de franchise wel wat vernieuwing kan gebruiken.

De Paddington-acteur is niet zo zeker van zijn rol als Q in Bond 26. Hoewel hij in de laatste drie Bond-films er telkens bij was, twijfelt hij nu of hij teruggevraagd zal worden.

Bond herstart
Whishwaw vertelde aan de BBC zijn twijfels: "Ik denk dat ze helemaal opnieuw beginnen, met een compleet nieuwe cast. Dat is mijn gevoel, maar ik weet het niet zeker."

Hij voegt eraan toe: "Misschien heeft de franchise een nieuw leven en een nieuwe groep mensen nodig. Maar als ze me vragen, zou ik het natuurlijk doen."

Terugkerende rollen
Hoewel er niets zeker is in de Bond-franchise, keerden er in het verleden een aantal ondersteunende acteurs terug in hun rol. Judi Dench verscheen in acht Bond-films tussen 1995 en 2015 als M.


De rol van Q verscheen al in 22 van de 25 door Eon geproduceerde James Bond-films. Het personage dat Bond van gadgets voorziet, werd eerder gespeeld door Peter Burton, Desmond Llewelyn, John Cleese en Whishaw.

NieuwsFilm

meest populair