Zien: Jean-Claude Van Damme schittert in de nieuwe explosieve trailer voor 'Kill Em All 2'

Zien: Jean-Claude Van Damme schittert in de nieuwe explosieve trailer voor 'Kill Em All 2'

JVCD is terug in een nieuw keihard actiespektakel in de gloednieuwe trailer.

De grootste kickboksactieheld van de lage landen is terug. Jean-Claude van Damme pakt zijn rol weer op voor het keihard actiespektakel Kill Em All 2, waarvan nu een gloednieuwe trailer, inclusief epische voice-over, is verschenen.

Zeven jaar na de eerste Kill Em All zien we hoe Philip (Van Damme) geniet van zijn pensioen met zijn dochter Vanessa (Jacqueline Fernandez) in Italië. Maar die welverdiende rust wordt bruut verstoord wanneer de sadistische broer van de schurk uit deel een het op ze gemunt heeft.

Terugkeer
Naast de legendarische terugkeer van JVCD, zien we ook Maria Conchita Alonso (The Running Man) terug als agent Linda Sanders. Ook Peter Holman (Constantine) neemt weer zijn rol als agent Mark Holman op.

Een groot deel van de film werd geschoten op het Caribische eiland Antigua. Horrorregisseur Valeri Milev had de schone taak om deel 1 te overtreffen.

Bijna te zien
Hoewel de trailer pas net is uitgebracht, hoeven we dit keer niet lang te wachten op een release. Vanaf 24 september is de film namelijk als te streamen via Pathé Thuis.



NieuwsFilm

meest populair