Goede les zorgt ervoor dat Demi Moore liever vrijgezel is

Goede les zorgt ervoor dat Demi Moore liever vrijgezel is

Demi Moore zoekt geen bekende acteurs meer en geniet van haar single leven.

Al vanaf de jaren 80 weet Demi Moore de belangstelling van fans vast te houden. Als dat niet komt door haar films, dan komt dat wel door prikkelende fotoshoots.

Privé weet ze die aandacht echter niet te behouden. Na Bruce Willis en Ashton Kutcher houden de relaties niet lang stand. De 61-jarige actrice uit Ghost, G.I. Jane en The Substance lijkt gelukkig met haar werk en haar dochters. Op het moment promoot zij haar nieuwe film op haar Instagram.

Bekende acteur is kansloos
Desgevraagd onthult een bron dichtbij haar aan In Touch Weekly waarom Demi geen bekende acteur meer date. De contactpersoon zei hier: "Demi krijgt veel uitnodigingen van andere Hollywood-sterren van alle leeftijden en is er door gevleid, maar ze wil niemand meer uit de filmindustrie daten."

Die relaties stonden onder druk aan alle kanten, vertelde Demi al eerder. De bron vervolgde met: "Ze wil liefde vinden en samenwonen, maar volgens haar kan dat niet met iemand uit de filmwereld. Er is geen ruimte voor een relatie als beiden sterren zijn."

Single zijn is fijn
De bron besloot met: "Ze heeft geen haast en is graag alleen en geniet van single zijn. Ze is ook liever vrijgezel dan in een relatie zijn met de verkeerde persoon. Ze is selectief met wie zij date en heeft er vertrouwen in dat het goed komt. De juiste persoon komt als ik niet zoek, zegt ze."




NieuwsFilm

meest populair