3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Green Book (2018)
Regie: Peter Farrelly | Cast: Viggo Mortensen, Mahershalalhashbaz Ali, Linda Cardellini, e.a. | Kijk direct
De beroemde zwarte pianist Don Shirley gaat op tournee door het zuiden van Amerika, waar strenge segregatiewetten gelden. Hij huurt de witte uitsmijter Tony Lip in als zijn chauffeur en lijfwacht. De twee zijn elkaars tegenpolen, maar tijdens hun reis door de verschillende staten bloeit er onverwachts een mooie vriendschap op.



Call Me by Your Name (2017)
Regie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Esther Garrel, e.a. | Kijk direct
De 17-jarige Elio brengt de zomermaanden door in het vakantiehuis van zijn familie op het Italiaanse platteland. Daar bouwt hij tot zijn eigen schrik en verbazing een bijzondere band op met de oudere Oliver, de onderzoeksassistent van zijn vader. De twee worden verliefd, en tegen een zomerse achtergrond bloeit een levensveranderende romance op.



The Power of the Dog (2021)
Regie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, e.a. | Kijk direct
De welgestelde broers Burbank runnen samen een ranch. Phil is dominant en George juist zachtaardig. Hun verschillende karakters botsen flink met elkaar wanneer George trouwt met Rose en samen met haar tienerzoon Peter bij hen komt wonen. Peter is in de ogen van Phil nogal een mietje en dat leidt al snel tot bijzondere spanningen.



NieuwsFilm

meest populair