Iconische 'Batman & Robin'-sterren herenigd in nieuwe foto: "kijk uit, Batman"

Iconische 'Batman & Robin'-sterren herenigd in nieuwe foto: "kijk uit, Batman"

Arnold Schwarzenegger en Uma Thurman speelden de slechteriken in de superheldenfilm uit 1997.

Arnold Schwarzenegger en Uma Thurman zijn voor het eerst weer samen te zien. Schwarzenegger plaatste een foto van de twee acteurs tijdens een diner op Instagram.

"Freeze en Ivy, herenigd," zo schrijft hij erbij. "Kijk uit, Batman." Schwarzenegger en Thurman waren samen te zien als de slechteriken Mr. Freeze en Poison Ivy in Batman & Robin.

Slechte film
Batman & Robin verscheen in 1997 en werd geregisseerd door Joel Schumacher. De film werd zeer slecht ontvangen door zowel critici als fans en wordt over het algemeen beschouwd als de slechtste Batman-film.

Op Rotten Tomatoes heeft de film een score van 12%. Financieel deed de film het wel goed: wereldwijd bracht het $238 miljoen op, met een budget van $160 miljoen. Toch duurde het nog tot 2005 totdat er een nieuwe Batman-film uitkwam met Batman Begins.

George Clooney
De hoofdrol in de film, die van Batman zelf, ging destijds naar George Clooney. De Hollywoodster heeft herhaaldelijk zijn spijt betuigd over de film, maar Schwarzenegger en Thurman hebben hun ervaring altijd juist geprezen.




NieuwsFilm

meest populair