Dennis Quaid pakt het slim aan: zijn nieuwste vrouw is bijna 40 jaar jonger dan hij

Dennis Quaid pakt het slim aan: zijn nieuwste vrouw is bijna 40 jaar jonger dan hij

Dennis Quaid is getrouwd met Laura Savoie, die 39 jaar jonger is dan hijzelf.

Je hebt baas boven baas. De ene ster verschilt 10 jaar met zijn partner, de ander 20 jaar en dan heb je nog Dennis Quaid. Zijn huidige vrouw scheelt in leeftijd niet veel van zijn kinderen.

Dennis is na onder meer Meg Ryan toe aan zijn vierde echtgenote. Hij leerde Laura Savoie kennen in mei 2019. Ze stelden hun bruiloft uit vanwege de Covid-19-pandemie maar zijn inmiddels getrouwd. Hun leeftijdsverschil is 39 jaar!

Leeftijd maakt niets uit
De nu 70-jarige acteur uit Blue Miracle, American Underdog, Enemy Mine, Dragonheart en Innerspace acteert al sinds de jaren 70. Hij vertelde hier aan People: "Het leeftijdsverschil komt niet eens bij ons op. Er is iets tijdloos aan onze relatie. We zijn partners, in de liefde en in het leven. Het is liefde en liefde kan verrassen."

Laura is ondernemer en zette met Dennis een productiemaatschappij op, genaamd Bonniedale Films. Hun eerste film zal eerdaags uitkomen. Dennis zei over zijn nieuwste vlam: "Ik heb niet eerder een relatie gehad als deze."

Ongeveer dezelfde leeftijd
Dennis Quaid heeft drie kinderen. Thomas en Zoe, de tweeling van Dennis, is 16 jaar oud. Zijn oudste, Jack Quaid, acteert ook bij onder meer Marvel - en is 32 jaar. Dat maakt hem dus net iets ouder dan zijn stiefmoeder. Bijzonder, maar waar.

@people #DennisQuaid says he has a bond with wife #LauraSavoie that he's never had with anyone else ? #Celebs #CelebCouples #Relationships #Love ? Campfire - Charmer & Klay

In de TikTok-video van People vertelt Dennis meer. Bij de reacties zei iemand dat de laatste partner altijd het leukst gevonden wordt, omdat dat wel zo netjes is om te zeggen. Een ander schreef dat die leeftijd natuurlijk spontaan niets uitmaakt bij een veel jonger iemand als er veel geld aanwezig is.

NieuwsFilm

meest populair