Tom Cruise probeerde Lady Gaga te versieren voor haar verloving: "Het wordt nu wel gênant'

Tom Cruise probeerde Lady Gaga te versieren voor haar verloving: "Het wordt nu wel gênant'

Tom Cruise had een ongeziene crush op Lady Gaga en wilde haar romantisch en professioneel.

Tom Cruise blijkt al jaren verzot op Lady Gaga. Dat was de reden dat ze gevraagd werd voor het schrijven van de theme song voor de film Top Gun Maverick.

Een bron vertelde hier aan In Touch Weekly naar aanleiding van de verloving van Lady Gaga met Michael Polansky: "Tom en Lady Gaga konden goed samenwerken aan Maverick. Maar zij is niet op die manier weg van hem."

Onbereikbare vrouwen
De bron vervolgde met: "Net als Shakira, Elsina Khairova, Hailey Atwell en Rebecca Ferguson dat ook niet zijn. Tom lijkt zich te omringen met mensen die onbereikbaar zijn voor hem."

Ook zei de bron: "Hij wil haar nog steeds voor toekomstige projecten inhuren en hij denkt dat het een goede manier is om aan hun band te werken. Maar nu zij verloofd is. moet hij dat accepteren."

Echte poging
Tom blijkt echt geprobeerd te hebben Lady Gaga te versieren. De bron vond: "Het is genant dat iemand met zijn status en zijn arrogantie niet de liefde kan vinden. Hij dacht echt dat zij een speciale connectie hadden en dat Michael maar tijdelijk was."



In de YouTube-video van Entertainment Tonight wordt meer verteld over het schatje van Lady Gaga. Ze leerden elkaar in 2020 kennen en zaten de pandemie gezellig met elkaar uit.

NieuwsFilm

meest populair