Er komt een emotioneel vaarwel aan in 'Fast & Furious 11'

Er komt een emotioneel vaarwel aan in 'Fast & Furious 11'

Gaan we misschien nog een keer afscheid nemen van Paul Walker (1973-2013)?

De 'Fast & Furious'-franchise heeft een lange weg afgelegd sinds de bescheiden start in 2001, toen het ook voor het eerst de familiale broederschap van Vin Diesel en Paul Walker op het scherm bracht.

In dezelfde geest ging Diesel onlangs naar zijn Instagram en bracht een eerbetoon aan de overleden Walker op wat zijn 51e verjaardag zou zijn geweest via een bericht dat ook subtiel het elfde deel aankondigde.

Afbeelding van de allereerste FF-première
Het personage van Walker, Brian O'Conner, was een centrale figuur in de reeks en verscheen in zes titels voordat hij in 2013 tragisch om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Zijn afwezigheid in de latere titels liet een aanzienlijke leegte achter. In het onderschrift van de post schrijft Diesel:

"Terugkijkend, een kwart eeuw geleden... Denk ik dat dit het moment was waarop we wisten dat onze broederschap Hollywood zou veranderen. Dat jij en ik iets voor de wereld betekenden. Een multiculturele broederschap. Een band niet door bloed, maar door liefde. Ik heb net concept-art voor het volgende hoofdstuk gezien. Ja... Ik zal me schrap moeten zetten".

Speculatiemolen brandt los
Fast & Furious 11 wordt het laatste deel en een direct vervolg op Fast X. Diesels onderschrift heeft geruchten aangewakkerd over Walkers terugkeer voor een groots afscheid. Het zou een digitale recreatie van zijn personage kunnen zijn, vergelijkbaar met wat er in Furious 7 is gedaan.




Lees ook
'Fast & Furious 11' wordt dan toch het einde en Jason Momoa in 'Hobbs & Shaw 2'
Maar ja, die bekende tagline 'one last ride' hebben we al vaker gehoord...... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair